Κυριακή 1 Ιουλίου 2007

υπο κατασκευή...

Συγκεντρώνω όλα τα στοιχεία, τις ειδήσεις και γενικότερα τα θέματα που αφορούν το βουνό που αγαπήσαμε και δυστυχώς δεν υπάρχει πιά....

Το στήσιμο έγινε κάπως βιαστικά, ζητώ συγνώμη και υπόσχομαι στις επόμενες ημέρες, να διαμορφώσω μια καλύτερη εικόνα του blog.

Προς το παρών υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση και πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να συνδράμουν με οποιονδήποτε τρόπο, αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ!!

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ!!!

Η ζημιά που μπορεί να προκληθεί -όσο καλές και αν είναι οι προθέσεις - είναι πολύ μεγάλη.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό, οι όποιες απο κοινού ενέργειες, να γίνουν υπό την καθοδήγηση έμπειρων σε θέματα αναδάσωσης επιστημόνων.

Ψυχραιμία, υπομονή και λογική.

Υπάρχει πρόθεση από μερικούς να ανέβουν στο βουνό και να αρχίσουν να φυτεύουν ότι βρούνε, όπου βρούνε και όπως μπορούνε...ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ













2 σχόλια:

μελονικος είπε...

Eίμαι γέρος,μελισσοτσοπάνης,και έζησα μια ζωή μέσα στο δάσος.
Αν θέλετε τη γνώμη μου: αφίστε το δάσος ήσυχο.Αυτό ξέρει και θα γιατρέψει τις πληγές του. Μόνο κρατήστε μακριά τα γίδια και προ παντός τους εργολάβους αναδάσωτές-καταπατητές. Νά φραχτεί και να προστατευτεί!!

xytos είπε...

Μην αρχίζετε τα μη πάτε και τα όχι αυτοβούλως και τα τέτοια.
δηλαδή μόνο οι πονηροί να πηγαίνουν και να καίνε και τι ζημιά να κάνει ένας που αγαπά τη μάννα φύση;με χλαμύδες και φρουκτορίες νάμαστε συνέχεια εκεί.